MAGIC OF ENGLISH TO AKÇAKENT

23.02.2022 171

Okulumuz Akçakent'te İngilizce öğretmenimiz Derya Özdemir tarafından yürütülen 'Magic of English ' eTwinning proje kapsamında  öğrenciler Web 2 araçlarından 'Voki' yi  kullanarak  avatarını seçip kendilerini tanıttılar .Öğrencilerimiz biribirinden eğlenceli avatarları seçerken hem çok eğlendiler hem de teknolojinin entegre  edilmiş olduğu projede bulunmaktan dolayı çok mutlu oldular.

23-02-2022

'Magic of English ' eTwinning proje kapsamında proje konularından biri olan Renkler konusu  3. Sınıf öğrencilerimizle eğlenceli bir materyalle  işlendi.Hem eğlendiler hem öğrendiler.

23-02-2022

'Magic of English ' eTwinning proje kapsamında 8 Şubat İnternet Güvenliği Günü kutlaması 3. Sınıf öğrencilerimizle birlikte yapıldı. Konuya yönelik görsel boyama ve video çekimleri yapılıp öğrenciler bilgilendirildi.

23-02-2022

Akçakent İlkokulu olarak proje sahibi İngilizce öğretmenimiz Derya ÖZDEMİR' e ve öğrencilerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.